UEFA B Trainer-coach II

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA B.

Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer coach. De taken van een trainer coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en begeleiden van spelers. Daarnaast is de trainer coach onderdeel van de vereniging. De opleiding UEFA B is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

Met het diploma van de opleiding UEFA B kunnen zowel senioren- als jeugdspelers worden getraind en gecoacht die uitkomen tot en met topklasse vrouwen, tweede klasse mannen, tweede divisie A-junioren, eredivisie B-junioren en eerste divisie C-junioren. De opleiding UEFA B wordt georganiseerd vanuit de KNVB Academie te Zeist.

Kosten

Het cursusgeld voor het seizoen 2016/’17 bedraagt € 3.800,- dit is inclusief studiemateriaal, exclusief inschrijfgeld € 75,-, reiskosten en toegangskaarten voor te bezoeken wedstrijden.

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies bij district voor je district 
  3. Kies bij type voor 'Cursus’
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainers'
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

Laatste nieuws

Terug naar boven