Bijscholing

Meld je aan voor een bijscholingscursus. De KNVB biedt aan: Omgaan met opvallend gedrag, Praktijkbegeleider en Ontwikkelen van een speelwijze verdedigen.

Omgaan met opvallend gedragAandacht voor spelers die blijven volharden in het maken van de verkeerde keuzes tijdens het voetballen.

PraktijkbegeleiderDe praktijkbegeleider draagt zorg voor de begeleiding en de evaluatie van het leren in de praktijk van de trainer/coach (in opleiding).

Ontwikkelen van een speelwijze verdedigenIn deze bijscholing zal vooral het verdedigen aan de orde komen. Ook wordt er gekeken naar de kansen en bedreigingen die ontstaan bij de verschillende speelwijzen van teams. Bijscholing zaalvoetbal In deze bijscholing komen de uitgangspunten voor een bepaalde speelwijze in de zaal aan de orde. Academie voor Sportkader (NOC*NSF)Bekijk het overzicht met bijscholingen van de Academie voor Sportkader.

Bijscholingen aangeboden door derden

Frans Hoek studiebijeenkomstOver spelhervattingen en opstellen van eisen aan keeper, spelhervattingen aanvallend en verdedigend. Hoe organiseren, waar op letten, hoe trainen?

Athletic Skills ModelDe nieuwe manier van denken over bewegen. BeNeVoetbalKom naar het Trainerscongres!CBVCultuurdragers van de Hollandse School.Coach in sportsOnderzoek en training.Coerver CoachingTrainen volgens de filosofie van Wiel Coerver.International Institute For TrainingDe begrippen herstel en conditie-opbouw staan centraal.NLCoachDe opleider én belangenbehartiger van coaches.Pro GoalHet opleiden van keepers en keeperstrainers door Maarten Arts.SportpartnersTrainen volgens de methode van René Meulensteen.SporttestSporttest levert een bijdrage aan een meer bewuste en professionele manier van sportbeleving in Nederland.Start2MoveOpleidingen en trainingen op het gebied van fitness, health en sport.TrainersmagazineVoor de moderne voetbaltrainer.TripleWinSportGedrag en houding van coaches en spelers.Vlemmings & Van ZwamDe ontwikkeling van mensen en organisaties gericht op het realiseren van doelstellingen.VoetbalpsychologieEen nieuwe visie op het mentaal trainen van voetballers.VVONVakbond voor Nederlandse oefenmeesters.World Football AcademyInternationale trainersacademie in Amsterdam.

 

Laatste nieuws

Terug naar boven