Trainer-Coach III Jeugd voor (ex-)profs

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA C Trainer-Coach III jeugd voor (ex-)contractspelers.

Binnen het amateurvoetbal zijn veel jeugdteams actief (zowel prestatief als recreatief). Elk van deze teams vraagt om de juiste Trainer Coach. De taken van een Trainer Coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van jeugdspelers.

Daarnaast is de Trainer Coach onderdeel van de vereniging. De opleiding Trainer Coach III Jeugd is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. De opleiding Trainer Coach III Jeugd voor (ex-) contractspelers wordt georganiseerd door de KNVB Academie te Zeist. Deze opleiding is een UEFA C opleiding.

Kosten

Het cursusgeld voor het seizoen 2016/'17 bedraagt € 1320,- inclusief alle studieboeken (exclusief: inschrijfgeld van € 30,00, en eventuele herkansingen van de PVB's).

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies bij district voor je district
  3. Kies bij type voor ‘Cursus’
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainers'
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

Laatste nieuws

Terug naar boven