Technisch Jeugdcoördinator III

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus Technisch Jeugdcoördinator III.

Iedereen weet dat er veel zaken moeten worden georganiseerd om ervoor te zorgen dat jeugdleden kunnen trainen en spelen. Met andere woorden: wat moet er worden geregeld wanneer een jeugdteam op woensdagavond om 18.00 uur wil trainen en/of om 10.00 uur op zaterdagochtend haar wedstrijd speelt? Er moeten niet alleen mensen zijn die zorgen voor de training en de coaching, maar ook de beschikbaarheid van de accommodatie en materialen zijn noodzakelijk.

Wie is/zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdafdeling? Wie kan/moet daarbij nog meer worden betrokken? Wie zorgt er voor een doorgaande lijn tussen de onderbouw en bovenbouw? Deze vragen vormen de leidraad voor de (Technisch) jeugdcoördinator III die we in het komende seizoen organiseren.

Organisatie

Het cursusdeel bestaat uit 7 bijeenkomsten van elk 3 uur. Tussen de bijeenkomsten zit minimaal 2 weken. De deelnemers die aan de gestelde eisen voldoen, ontvangen een certificaat. Het certificaat Technisch Jeugdcoördinator III geeft recht op 12 studiepunten die gebruikt kunnen worden voor de verlenging van de trainerslicentie.

Start

Zodra er 16 deelnemers zijn.

Toelating

Niet van toepassing. Certificaat van opleiding op niveau 2 (module Pupillentrainer, Juniorentrainer, F-/E-/D-module) is een pré.

Kosten

€ 319,- (incl. cursusmateriaal) en € 50,- digitale leeromgeving

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies je betreffende district
  3. Kies bij type voor ‘Cursus’
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainers’
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

Annuleren

De kandidaat kan zijn aanmelding annuleren, mits de annulering schriftelijk geschiedt binnen 14 dagen na aanmelding. Bij annulering is de KNVB gerechtigd de voor die deelnemer reeds gemaakte kosten (inclusief administratiekosten) in rekening te brengen. Het inschrijfgeld wordt niet teruggegeven. Eventuele herkansingen voor PVB’s na 1 juni 2016 worden apart in rekening gebracht tegen de dan geldende tarieven.

Laatste nieuws

Terug naar boven