Footcha

Je voetbalteam is het leukste wat er is. Je maakt samen van alles mee: je wint, je verliest, je scoort en je juicht. Maar er zijn nog veel meer dingen die je met je voetbalteam kan doen. FOOTCHA is een teambooster met een extreem hoge fun-factor. Doe jij mee?

 
 

Doe jij mee met FOOTCHA?

Wij zijn op zoek naar teams die het leuk vinden om deel te nemen aan FOOTCHA. Je krijgt als team via WhatsApp verschillende challenges toegestuurd, die jullie met zijn allen volbrengen. Samen met ons ga je als pionier aan de slag om van FOOTCHA een nog groter succes te maken, zodat FOOTCHA volgend jaar voor alle teams in Nederland beschikbaar is. 

Jij bent het eerste team die mee mag doen met FOOTCHA! Daarnaast ontvang je ook nog kaarten voor een wedstrijd van het Nederland elftal (m/v). Fifalosophy is hét gezicht van FOOTCHA. Én het meest actieve team mag zelfs samen met hem een video opnemen voor volgend seizoen. 

Spelregels
 

  1. De selectie: Zit jij in een team voor 12 – 18 jarigen? Schrijf je met je team in via onderstaand e-mailadres!
  2. De opstelling: teams worden persoonlijk benaderd als ze opgeroepen worden voor het Footcha team.
  3. De warming-up: We maken voor elk geselecteerd team een appgroep aan met alle teamleden en de KNVB. 
  4. Het spel: 1x per maand ontvang je via WhatsApp een challenge. Jullie krijgen 3 weken de tijd om de challenge uit te voeren. 
  5. De slotfase: Jullie sturen de video waarop jullie de challenge doen naar ons op via de appgroep. De content zal niet zichtbaar zijn voor anderen, je kan dus helemaal los gaan.
  6. Nabeschouwing: Als alle opdrachten door de teams zijn uitgevoerd, komt de KNVB bij jouw team langs om samen met jullie na te bespreken hoe FOOTCHA is bevallen, jullie zijn dus eigenlijk de jury.
  7. De score: Aan het einde van het seizoen, na de nabeschouwing, ontvangt ieder team wedstrijdtickets voor een wedstrijd van (de) Oranje(Leeuwinnen). En niet te vergeten, maak je kans om samen met Fifalosophy je kunsten te vertonen in een nieuwe video!

Schrijf je in

Wil jij met je team mee doen aan FOOTCHA? Stuur dan een mail naar het onderstaande e-mailadres. 

Footcha

Meedoen met FOOTCHA? Stuur een e-mail naar:


Terug naar boven