Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met veelgestelde vragen over de KNVB Voetbalkampen.

Voor wie zijn de KNVB Voetbalkampen?

Het programma van de KNVB Voetbalkampen sluit het beste aan op jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar oud. In persoonlijk overleg kunnen in bepaalde gevallen uitzonderingen gemaakt worden. Neem hier vóór inschrijving contact over op.

Wanneer vinden de KNVB Voetbalkampen plaats

De KNVB Voetbalkampen 2017 vinden plaats in de zomer- en herfstvakantie. Kijk voor de exacte data op de pagina data en prijzen.

Data en prijzenKijk hier voor meer informatie.

Wat zijn de kosten van de KNVB Voetbalkampen?

De prijzen voor de komende KNVB Voetbalkampen in 2017 (zomer- en herfstvakantie) variëren tussen de €249,- en €499,- afhankelijk van het type KNVB Voetbalkamp, dag- of slaapkamp en in welke periode. Kijk voor de exacte prijzen op de pagina data en prijzen.

Data en prijzenKijk hier voor meer informatie.

Mag je als ouder komen kijken?

Jazeker, dat mag! Tijdens de KNVB Voetbalkampen in de zomervakantie worden er op woensdagen kijkmiddagen voor ouders georganiseerd bij de middagtraining (14.00 - 16.00). Leuk voor de ouders en/of begeleiders om te kijken hoe de jonge deelnemers het doen op de KNVB Campus! Voor de herfstkampen staat deze oudermiddag op dinsdagmiddag gepland. De vrijdag, of woensdagmiddag voor de herfstkampen, staat vanaf 16:00 uur in het teken van de fantastische afsluiting.

Moet je bij een voetbalclub lid zijn om deel te mogen nemen aan de KNVB Voetbalkampen?

Nee hoor, jeugd vanaf 8 jaar oud mag deelnemen aan de KNVB Voetbalkampen.

Kan ik als keeper ook meedoen aan de KNVB Voetbalkampen?

Keepers zijn ook van harte welkom bij de KNVB Voetbalkampen. Iedere keeper voetbalt tegenwoordig mee. En om dit te trainen neem je als keeper deel aan het voetbaltrainingsprogramma. Daarbij zijn er ook momenten dat je met keepershandschoenen aan in de goal staat! Je wordt dus naast een betere keeper ook een betere voetballer tijdens de KNVB Voetbalkampen!

Waar vinden de KNVB Voetbalkampen plaats?

De voetbalkampen vinden plaats op de KNVB Campus in Zeist, de splinternieuwe thuisbasis van de Oranjeteams!

Wat gebeurt er tijdens de KNVB Voetbalkampen?

Tijdens de KNVB Voetbalkampen draait het om voetballen en heel veel plezier maken, kijk voor de activiteiten bij programma op deze website.

Programma KNVB VoetbalkampenTijdens de KNVB Voetbalkampen worden er op vier verschillende data in juli en augustus 2016 dag- en slaapkampen georganiseerd.

Hoe kan ik me inschrijven?

Wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende leeftijden?

De deelnemers zijn acht jaar of ouder. De organisatie zal de deelnemers indelen op basis van leeftijd, niveau en fysieke kenmerken.

Kunnen vriendjes of familileden bij elkaar worden ingedeeld?

Jazeker, bij de inschrijving kan worden aangegeven of er een voorkeur is om te worden ingedeeld bij vriendjes of familieleden.

Ik heb dieetwensen of een allergie, wat nu?

Geen probleem, bij de inschrijving kan worden aangegeven of er specifieke dieetwensen zijn, of dat er met allergieën of medicijnen rekening gehouden moet worden.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

We staan iedereen graag te woord, stuur daarvoor een e-mail naar info@knvbvoetbalkampen.nl of bel tijdens kantooruren naar 0343-499305.


Terug naar boven