Special: WEURO Week

Voetbalmeiden (en natuurlijk ook jongens) van Nederland opgelet! KNVB Voetbalkampen heeft de week van 16 t/m 21 juli 2017 nu nóg leuker gemaakt met een speciale WEURO week-upgrade!

Voor het eerst in de historie is Nederland namelijk gastheer van het Europees kampioenschap voor vrouwen: WEURO 2017. Zestien landenteams, waaronder de Oranjevrouwen gaan van 16 juli tot en met 6 augustus strijden voor de Europese titel. Als deelnemer van de speciale WEURO week-editie doorloop je het reguliere programma van de KNVB Voetbalkampen, maar neem je daarnaast ook deel allerlei speciale WEURO-activiteiten!

WEURO week-upgrade

De openingswedstrijd tussen Nederland en Noorwegen vindt plaats op zondag 16 juli in Utrecht en wordt bij de WEURO week als extra dag/nacht aan het reguliere KNVB Voetbalkamp toegevoegd. Dit betekent dat je op de eerste dag al naar het stadion gaat voor een prachtige openingsceremonie én voetbalwedstrijd! Ook de rest van de week zal volledig in het teken van WEURO staan.

Tijdens de WEURO week bezoek je de openingswedstrijd van het WEURO 2017 tussen Nederland en Noorwegen.

Programma

Naast het reguliere KNVB Voetbalkampen-programma krijg je als deelnemer van de speciale WEURO week-editie ook nog:

  • Bijwonen openingswedstrijd WEURO 2017 om 18.00 uur in stadion Galgenwaard;

  • Bezoek aan de Fanzone;

  • (Onder begeleiding) meelopen in de bekende Oranjemars (met alle Oranjesupporters, wandeling vanuit de fanzone naar het stadion);

  • Vrouwelijke trainsters en begeleiders vanuit de KNVB Academie;

  • Een kijkje bij de training van de OranjeLeeuwinnen (Ontmoet jouw heldin in levenden lijve!);

  • Verschillende WEURO goodies;

  • Mogelijkheid tot een extra nacht slapen! *

*  Deelnemers die liever thuis slapen kunnen rond 20.30 uur weer worden opgehaald op de KNVB Campus in Zeist.

Wacht dus niet te lang en schrijf je snel in! VOL = VOL.

Inschrijven

Heb jij je al ingeschreven voor de KNVB Voetbalkampen in de periode van 17 t/m 21 juli? Dan mag je natuurlijk gewoon aansluiten op zondag 16 juli, dat spreekt voor zich! In onze webshop vind je een aparte button om de WEURO-upgrade te boeken voor een extra dag en/of nacht.

InschrijvenSchrijf je hier in!


Terug naar boven