Over Trainen & Vergaderen

De teams van morgen worden vandaag gevormd. Op de KNVB Campus ligt hun basis voor de top en gaan innovatie, motivatie en transpiratie hand in hand.

Er is een spanningsveld tussen individuele ontwikkeling van een talent en de groei van het team waarin hij of zij lid is. Tussen kiezen voor jezelf of voor je team. In voetbal, in business, in elke omgeving waar het woord topsport valt als het over de dagelijkse gang van zaken gaat. Dat spanningsveld wordt alleen maar groter naarmate de talenten groeien en belangen toenemen. 

Op de KNVB Campus komen ambitieuze talenten uit de sport, markt en maatschappij samen. De KNVB Campus biedt optimale omstandigheden voor de ontwikkeling en begeleiding van zowel individuele talenten als teams. Met topvoetbal als inspiratie en motor.

Centrale plek

De teams van morgen worden vandaag gevormd

Talent verdient het om nog beter te worden. De KNVB Campus is de centrale plek waar gezamenlijk met clubs wordt nagedacht over de ontwikkeling van het voetbal. Zowel voor de breedtesport als voor de topsport. Teams en individuele spelers krijgen dat extra duwtje in de rug. Door te meten, testen, monitoren en onderzoeken. Het is een uitstekende locatie voor trainingen en ontspanning, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor vergaderingen en (zakelijke) evenementen. Kennis en inspiratie in een topsportomgeving.

Kennis en inspiratie in een topsportomgeving.

Business Event, vitaliteitscheck of voetbalclininc; de KNVB Campus is voor iedereen

De KNVB Campus heeft goede faciliteiten voor de begeleiding van talent en teams in de voetbalwereld en het bedrijfsleven. Een trainingscentrum, Teamhotel, medische faciliteiten, ontspannings- en trainingsmogelijkheden en een trainingsveld met allure. Of je nu komt voor een Business Event, vergadering, congres, vitaliteitscheck, voetbalclininc of evenement van 50 tot 5.000 personen; de KNVB Campus is voor iedereen. Met de expertise en faciliteiten van het topvoetbal.Zaalafmetingen KNVB CampusWilt u de zaalafmetingen en maximale opstelling per zaal zien, klik dan hier

Interesse?

Vul via onderstaand blauw actieblok (informatie aanvragen) het contactformulier in er er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.


Terug naar boven