Route en contact

Het Sportmedisch Centrum is gelegen op de KNVB Campus, naast het kunstgrasveld, schuin tegenover het Bondsbureau en het Vergadercentrum.

Adres

Sportmedisch Centrum KNVB
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist

Postadres

Sportmedisch Centrum KNVB
Postbus 515
3700 AM Zeist

RoutebeschrijvingVolg de routebeschrijving naar het SMC.

Parkeren

Parkeren is mogelijk naast het Sportmedisch Centrum op de KNVB Campus.

Overnachten

Voor sporters die willen blijven overnachten (bijvoorbeeld in verband met een intensief revalidatieprogramma op het SMC KNVB) kan het SMC een kamer reserveren in het naastgelegen Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten. Uiteraard kan daar ook gebruik gemaakt worden van het restaurant.

Contact

SMC KNVB

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor (blessure)consulten en sportmedische onderzoeken kan iedereen terecht bij het SMC KNVB op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor Sportfysiotherapie en revalidatie is het SMC KNVB geopend van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Aanmeldformulier

Neem bij een blessure contact op met de sportartsen en fysiotherapeuten via bovenstaande contactgegevens. Het is ook mogelijk om onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Aanmeldformulier BlessureconsultVul hier het aanmeldformulier in. Aanmeldformulier fysiotherapieBekijk hier het aanmeldformulier fysiotherapie. Aanmeldformulier Sportmedisch onderzoekVul hier het aanmeldformulier in.


Laatste nieuws

Terug naar boven