Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Landelijke finale straatvoetbal 25 juni in Rotterdam

KNVB Media
KNVB Media
22 juni 2016, 15:46

In 2015 was de landelijke finale Straatvoetbal in Haarlem. - Foto: KNVB Media

De beste voetballers van Europa spelen op dit moment in Frankrijk. De beste straatvoetballers van Nederland komen zaterdag 25 juni bijeen voor de landelijke finale in Rotterdam. Meer dan in Frankrijk zal het in Rotterdam genieten zijn voor de liefhebbers.

Op het Schouwburgplein nemen 70 jongens- en meisjes teams het tegen elkaar op. Er wordt gespeeld in 5 leeftijdscategorieën tussen de 8 en 15 jaar, waarbij de meisjes van 13, 14, 15 meedoen met de jongens van hun leeftijd. De finalisten hebben zich geplaatst via voorrondes en zijn afkomstig uit heel Nederland. De straatvoetbalfinales beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 18.30 uur.

KNVB Straatvoetbal Games

Het Nederlands kampioenschap straatvoetbal is onderdeel van de KNVB Straatvoetbal Games, die dit jaar voor het eerst worden georganiseerd. Honderden kinderen hebben zich inmiddels ingeschreven en kunnen de hele dag onbeperkt en gratis deelnemen aan verschillende straatvoetbalspellen zoals pannavoetbal, een snelheidsmeter en verschillende straatvoetbalclinics van KNVB straatvoetbalambassadeurs Jeand Doest, Tom Vegter, Rocky en Nasser el Jackson. Ook wordt er tijdens de Straatvoetbal Games gestreden om de Nederlandse titel op het NK Freestyle.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen